Доделуваме билети за „UglyDolls: Совршено несовршени"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „UglyDolls: Совршено несовршени"

07.05.2019
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „UglyDolls: Совршено несовршени“

Анимирана авантура во која слободоумните UglyDolls се соочуваат со тоа што значи да се биде различен, да се бориш со желбата да бидеш сакан и на крајот да отриеш дека кој си ти вистински е она што е најважно.

На наградното прашање " Кој жанр е UglyDolls:"? точниот одговор е „Анимација, Авантура, Комедија, Семеен“

На ова прашање, точно одговорија:
- Сандра Граматикова
- Лилјана Чакалова
- Сандра Илова

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот