Доделуваме билети за „Тролови:Светска турнеја“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Тролови:Светска турнеја“

14.10.2020
наградна игра
На наградното прашање „Кој сака да ги уништи сите жанрови на музика за да владее единствено хард-рок музиката“? точниот одговор е „Кралицата Барб и кралот Треш“

На ова прашање, точно одговорија:
- Давид Китанов
- Елена Дончевска
- Искра Јовановска

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот