Доделуваме билети за „Преведувачи“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Преведувачи“

11.11.2020
наградна игра
На наградното прашање „Кој е режисер на филмот Преведувачи?“ точниот одговор е „Régis Roinsard“

На ова прашање, точно одговорија:
- Сузана Стоилкова
- Марко Јакимовски
- Дафинка Маџункова

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот

Подари најдобра забава. Подари филм.

Подарете најдобра забава. Подарете филм. Подарете Cineplexx Gift картичка.

Кон настанот