Доделуваме билети за „Надвор од игра“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Надвор од игра“

04.03.2020
наградна игра

Поранешен кошаркарски феномен, кој се бори со алкохолизам, добива можност да го тренира кошаркарскиот тим во неговото ужилиште. Како што тимот почнува да победува, можеби има причина да се соочи со старите демони. Но дали ќе биде доволно да се искупи?

За да учествувате во наградната игра, мора да бидете пријавени.

Семеен пакет

Кон настанот

Онлајн купување

Купете ги вашите кинобилети онлајн!

Кон настанот