Доделуваме билети за „Неспојливи"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Неспојливи"

15.01.2019
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Неспојливи“

Францускиот филм „Недопирливи“ од 2011-та година, оствари неверојатен успех во салите низ целиот свет, а оваа година ја гледаме римејк верзијата со добро познатите – Кевин Харт, Никол Кидман и Брајан Кранстон. Се работи за тотално различни луѓе кои доаѓаат од два различни света. Дел Скот, доаѓа од опасниот њујоршки кварт Бронкс и очајно се обидува да ги остави своите грешки позади себе. Филип Лакас е парализиран, депресивен милијардер, кој живее во луксузен пентхаус во Менхетен. Емотивен и полн со добар хумор, филмот збори за неочекуваното пријателство кое се појавува меѓу овие двајца потполни странци и како втората шанса може да биде најдобриот подарок кој некогаш сте го добиле.

На наградното прашање „Филип Лакас е: “? точниот одговор е „депресивен милијардер“

На ова прашање, точно одговорија:
- Сузана Стоилкова
- Филип Ѓорѓиевски
- Александра Алексоска

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот