Доделуваме билети за „Шпионот што ме откачи“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Шпионот што ме откачи"

07.08.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Шпионот што ме откачи“

Одри (Мила Кунис) и Морган (Кејт Меккинон), две триесетгодишни најдобри пријателки во Лос Анџелес, неочекувано се впуштаат во меѓународен заговор кога поранешниот дечко на Одри се појавува во нивниот стан со тим од смртоносни атентатори. Изненадувајќи се дури и самите себеси, дуото скока во акција, во бегство низ цела Европа од атентаторите и сомнителниот но шармантен британски агент, бидејќи имаат план да го спасат светот.

На наградното прашање „ Во кој град се одвива дејството на филмот?? “? точниот одговор е: Лос Анџелес br>
На ова прашање, точно одговорија:
- Соња Јанковиќ
- Наташа Рајовска
- Давор Соколов

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот