Доделуваме билети за „Слендермен“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Слендермен"

21.08.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Слендермен“

Слендермен ја раскажува приказната за високата, тенка, ужасна фигура со неприродно долги раце и безлично лице, која е позната дека е одговорна за прогонството и исчезнувањето на безброј деца и тинејџери.
Дејството на филмот се одвива во еден мал град во Масачусетс, каде што четири средношколки изведуваат ритуал за да го разоткријат опасниот Слендермен. Кога една од нив мистериозно ќе исчезне, девојките почнуваат да се сомневаат дека се работи за уште една жртва на Слендермен.

На наградното прашање „ Слендермен го окарактеризируваат?“ точниот одговор е: Долги раце и безлично лице

На ова прашање, точно одговорија:
- Александра Велевска
- Дарко Крстески
- Мила Рајковска

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот