Доделуваме билети за „Корги: Кралското куче со големо срце"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Корги: Кралското куче со големо срце"

12.03.2019
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Корги: Кралското куче со големо срце“

Рекс е мал немирко, но сепак е омиленото куче на британската кралица. Еден ден се губи во Лондон и се наоѓа во друштво на различни раси кучиња кои меѓусебно се караат и закачаат. За време на епското патување барајќи го патот да се врати кај својата сакана кралица, Рекс се заљубува и го открива својот прав идентитет..

На наградното прашање "Името на омиленото куче на британската кралица е:“? точниот одговор е „Рекс“

На ова прашање, точно одговорија:
- Благица Алексоска
- Љупчо Трајановски
- Елена Билјаноска

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот