Доделуваме билети за „Предатор"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Предатор"

11.09.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Предатор“

Едно младо момче случајно доведува вонземјани на Земјата кога ќе најде далечински управувач на вселенски брод, за кој смета дека е играчка. Кратко потоа, повеќето смртоносни ловци во универзумот - Предатори - сега се помоќни, поинтелигентни и посмртоносни од кога и да било, генетички надградени со други видови на ДНК и повторно претставуваат закана за човештвото. Само тимот на поранешни војници и хемичари ќе може да го запре искоренувањето на човечкиот род..

На наградното прашање „ Искорнувањето на човечкиот род може да го запре поранешниот тим на?“ точниот одговор е: војници и хемичари

На ова прашање, точно одговорија:
- Елена Димовска
- Асенчо Ценов
- Даријан Адамулев

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот