Доделуваме билети за „Калуѓерка"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Калуѓерка"

04.09.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Калуѓерка“

Кога една млада калуѓерка умира во изолиран романски манастир, Ватикан испраќа двајца внатрешни истражители: свештеник трауматизиран од неговото минато и почетничка на прагот на нејзините последни завети. Заедно, тие ја откриваат грешната тајна на монашката заедница. Ризикувајќи ги не само своите животи, туку и нивната вера и нивните души, тие се соочуваат со злобна сила во облик на истата демонска калуѓерка која која веќе ја освои публиката во "The Conjuring 2". Така, манастирот се развива во ужасното бојно поле на живите и проклетите.

На наградното прашање „ Истата калуѓерка, веќе ја освои публиката во?“ точниот одговор е: Повикување 2

На ова прашање, точно одговорија:
- Тамара Стојмановска
- Слободан Петков
- Мартин Мајновски

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот