Доделуваме билети за „Седумте величествени“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Седумте величествени“

20.09.2016
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Седумте величествени“!

Седум вооружени мажи од стариот запад доаѓаат заедно за да им помогнат на сиромашните селани против дивите крадци.

*Добитниците ќе бидат контактирани на личната емаил адреса. Билетите ќе бидат доделени за четврток (29.09.2016).

На наградното прашање „Кој е режисер на филмот Седумте величествени?“ точниот одговор е: Антоан Фукуа

На ова прашање, точно одговорија:
- Мирјана Цветковска
- Џано Куч
- Наси Јофче

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 29.03.2018 - 04.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 08.03.2018 - 14.03.2018

Кон статијата