Доделуваме билети за „Измамнички"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Измамнички"

14.05.2019
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Измамнички“

Во новата урнебесна комедија The Hustle, Ен Хатавеј и Ребел Вилсон глумат женски измамници, едната од ниска а другата од висока класа и решаваат да креираат тим со мисија да ги ограбат сите мажи кои им погрешиле.

На наградното прашање " Ен и Ребел планираат сите мажи кои им згрешиле:"? точниот одговор е „да ги ограбат“

На ова прашање, точно одговорија:
- Есра Адеми
- Енис Муртезани
- Виктор Стојков

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот