Доделуваме билети за „Проект колибри"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Проект колибри"

24.07.2019
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Проект колибри“

Братучедите од Њујорк - Винсент и Антон играат ризична игра во која победата се мери во милисекунди. А кој е нивниот сон? Да изградат оптички кабел помеѓу Канзас и Њу Џерси кој би ги направил милионери. Но, ништо не е едноставно за овој чуден пар. Антон е мозокот на операцијата а Винсент е преварант па заедно се бодрат , како и сите други до пресвртната точка во нивната бесмислена авантура. Некој кој им е постојано на пат е нивната поранешна шефица - Ева Торес, моќна и манипулативна која не се откажува од ништо.

На наградното прашање „ Која глумица стои зад ликот на Ева Торес: “? точниот одговор е „Селма Хаек“

На ова прашање, точно одговорија:
- Даријан Адамулев
- Спасе Ивановски
- Ева Краљева

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот