Доделуваме билети за „Гринч"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Гринч"

20.11.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Гринч“

Гринч живее осамен живот во една пештера во друштво на своето верно куче Макс. Во пештерата која е опремена со негови пронајдоци и чудни направи, кои би требало да му го олеснат животот, Гринч го троши поголемиот дел од своето време, а жителите на Whovilea ги гледа само кога ќе му фали храна. Се држи на страна и избегнува секаков контакт со другите живи сиштества, но, еднаш годишно, за време на Божиќ, неговите сограѓани со се поголемите, погласните и посветлите прослави, му го отежнуваат преправањето дека они не постојат. Овогодинешната одлука на жителите на Whoville да ја направат новогодишната елка поголема од било кога, е капката која ја прелива чашата, па така Гринч сфаќа дека единствен начин да си обезбеди мир и тишина е да им го украде Божиќ. За да успее во својата цел, тој решава на Бадник да се претвори во Дедо Мраз..

На наградното прашање „ Името на кучето на Гринч е: „Макс“

На ова прашање, точно одговорија:
- Ефремов Мартин
- Дамјан Костадиновски
- Владимир Бошков

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот