Доделуваме билети за „Израмнувач 2“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Израмнувач 2"

14.08.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Израмнувач 2“

Меккол води непокорна правда за експлоатираните и угнетените, но колку далеку е подготвен да оди за некој што го сака?

На наградното прашање „ Кој глумец ја игра улогата на Меккол?“ точниот одговор е: Дензел Вашингтон

На ова прашање, точно одговорија:
- Глорија Ефремова
- Матеј Бојчев
- Горан Кочински

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата