Доделуваме билети за „Мрачни Умови"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Мрачни Умови"

29.08.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Мрачни Умови“

Кога тинејџерите мистериозно ќе развијат нови моќни способности, тие се прогласени за закана од страна на владата и се притворени. Шеснаесетгодишниот Руби, еден од најмоќните млади луѓе, бега од кампот и се приклучува на група бегалци кои бараат засолниште. Наскоро ова новонастанато семејство сфаќа дека во свет во којшто ги предадоа возрасните сили, трчањето не е доволно и тие мора да отпочнат со отпор, користејќи ја својата колективна моќ да ја преземат контролата врз својата иднина.

На наградното прашање „ Името на еден од најмоќните млади луѓе е?“ точниот одговор е: Руби

На ова прашање, точно одговорија:
- Мики Бишкоски
- Трајковска Елеонора
- Мартин Костадинов

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот