Доделуваме билети за „Гадната група“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Гадната група“

29.08.2017
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Гадната Група“!

Дејството во филмот Гадната Група, сместено во врелите пустински дини, се фокусира на Арлен која неславно завршува во дистопискиот свет надвор од цивилизацијата. Изгубена, она станува заробеник на група канибали и додека Арлен се прилагодува на животот меѓу „гадната група“, сваќа дека изборот меѓу доброто и злото зависи од тоа до кого се наоѓаме.


На наградното прашање „По која улога е познат актерот Џејсон Момоа?“ точниот одговор е: Аквамен

На ова прашање, точно одговорија:
- Димитар Трендов
- Сања Станковиќ
- Лира Ѓокич

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата