Доделуваме билети за „Терминатор:Мрачна судбина"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Терминатор:Мрачна судбина“

30.10.2019
наградна игра
На наградното прашање точниот одговор е „1984“

На ова прашање, точно одговорија:
Трајче Манев
Силвија Петровска
Талија Јаковчевска

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот

Подари најдобра забава. Подари филм.

Подарете најдобра забава. Подарете филм. Подарете Cineplexx Gift картичка.

Кон настанот