Доделуваме билети за „Такси Блуз"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Такси Блуз"

16.04.2019
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Такси Блуз“

Главниот јунак на оваа приказна е Марко(42), симпатичен драматург пропалитет кој со години работи како таксист и чии авантури ќе ги следиме во текот на една урнебесна ноќ. Налик нормален ден на работа ќе се претвори во хаос кога во неговиот автомобил влегува момчето Дамир кое побегнало до дом за деца без родители и кој е во потрага по својот татко. Возењето со нив двајца во таксито во текот на една ноќ ќе изнуди луди ситуации со сите различни патници кои во текот на возењето ќе продефилираат.

На наградното прашање "Нормалниот ден се претвора во хаос поради:":? точниот одговор е „Дамир“

На ова прашање, точно одговорија:
- Весна Јованоска
- Јосиф Стојков
- Огнен Цацаноски

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот