Доделуваме билети за „Ти бркаш!“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Ти бркаш!“

26.06.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Ти бркаш!“!

Годишно, по еден месец, пет пријатели кои сакаат да се натпреваруваат играат “Ти бркаш” уште од прво одделение – ризикувајќи си ги работните места и нивните врски. Оваа година, играта се совпаѓа со венчавката на нивниот единствен непобедлив играч, што треба конечно да го направи лесна мета. Но, тој знае дека доаѓаат ... и тој е подготвен. Врз основа на вистинска приказна, "Ти бркаш" покажува колку далеку некои момци ќе отидат за да бидат последниот човек што останува.

На наградното прашање „Во кој филмски жанр припаѓа „Ти бркаш“? точниот одговор е: Комедија

На ова прашање, точно одговорија:
- Ева Димитрова
- Јовица Павловски
- Кире Димовски

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата