Доделуваме билети за „Тие што ми посакуваат смрт““

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Тие што ми посакуваат смрт““

21.05.2021
наградна игра
На наградното прашање „Од кого бега Конор?“ точниот одговор е „платени убијци“

На ова прашање, точно одговорија:
- Даниел Тренчески 
- Виолета Пероска 
- Радислава Манеска

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот