Доделуваме билети за „Стрељцов“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Стрељцов“

18.11.2020
наградна игра
На наградното прашање „Со кого треба Стрељцов да се соочи на Светското првенство?“, точниот одговор е „Пеле“

На ова прашање, точно одговорија:
- Маринела Јакимовска
- Драган Глигоровски
- Аделиса Муриќ

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот

Подари најдобра забава. Подари филм.

Подарете најдобра забава. Подарете филм. Подарете Cineplexx Gift картичка.

Кон настанот