Доделуваме билети за „Стела“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Стела“

29.09.2020
наградна игра
На наградното прашање „Која раса е кучето Стела“? точниот одговор е „Шарпланинка“

На ова прашање, точно одговорија:
- Дамјан Дренковски
- Сара Самарџиска
- Азра Зеќири

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот