Доделуваме билети за „Човек-пајак: Враќање дома“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Човек-пајак: Враќање дома“

04.07.2017
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Човек-пајак: Враќање дома“!

Младиот Питер Паркер / Човек пајак, кој го имаше своето сензационално деби во Капетан Америка: Граѓанската војна, започнува да го открива својот новооткриен идентитет како суперхерој во „Човек пајак: Враќање дома“: Воодушевен од своето искуство со Одмаздници, Питер се враќа дома каде што тој живее со својата тетка Меј, под будното око на неговиот нов ментор Тони Старк. Питер се обидува да се врати во својата нормална дневна рутина, но кога ќе се појави Vulture како нов негативец, ќе започнат заканите кон сите негови најважни пријатели.На наградното прашање „Кој е Тони Спарк?" точниот одговор е: Iron Man

На ова прашање, точно одговорија:
- Андреј Тимиовски
- Валентино Тренчев
- Талха Таири

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 29.03.2018 - 04.04.2018

Кон статијата

Неделна програма 08.03.2018 - 14.03.2018

Кон статијата