Доделуваме билети за „Човек-пајак: Нов свет"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „ЧОВЕК-ПАЈАК: НОВ СВЕТ"

11.12.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Човек-пајак: Нов свет“

Станува збор за новиот Spider-Man свет и сосема друга приказна која ќе не натера да се преиспитаме за се што знаеме досега за најпознатиот човек-пајак во светот. Во приказната не води тинејџер од Бруклин - Мајлс Моралес кој ни ги открива неограничените можности на Spider-Man светот. Но тој, не е сам ...

На наградното прашање „ Мајкл Моралес е од?„ точниот одговор е: „Бруклин“

На ова прашање, точно одговорија:
- Кристијан Ацевски
- Симеон Петров
- Љубомир Симонович

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот