Доделуваме билети за „Човек пајак: Далеку од дома"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Човек пајак: Далеку од дома"

03.07.2019
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Човек пајак: Далеку од дома“

Питер Паркер и неговите пријатели одат на летен одмор во Европа, каде што Питер се обидува да се бори против новиот непријател, Мистерио, кој како што укажува и неговото име, можеби не е се што тој го појавува.

На наградното прашање „Името на новиот непријател на Питер е: “? точниот одговор е „Мистерио“

На ова прашање, точно одговорија:
- Владимир Илиевски
- Панче Медаров
- Горан Николов

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот

Подари најдобра забава. Подари филм.

Подарете најдобра забава. Подарете филм. Подарете Cineplexx Gift картичка.

Кон настанот