Доделуваме билети за „Душа“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Душа“

08.01.2021
наградна игра
На наградното прашање „Што посакува да стане Џо?“ точниот одговор е „Џез музичар“

На ова прашање, точно одговорија:
- Иван Китанов
- Рина Латифи
- Марио Пуздерлиски

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот