Доделуваме билети за „Соник“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Соник“

28.02.2020
наградна игра
На наградното прашање „Кој го глуми негативецот во филмот Соник?“ точниот одговор е „Џим Кери“

На ова прашање, точно одговорија:
- Лепа Груевска
- Игор Јовановски
- Флорент Бакиу

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот

Подари најдобра забава. Подари филм.

Подарете најдобра забава. Подарете филм. Подарете Cineplexx Gift картичка.

Кон настанот