Доделуваме билети за „Снешко“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Снешко“

10.10.2017
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Снешко“!

Мајкл Фасбендер („Икс Мен“), Ребека Фергусон („Невозможна Мисија - Одметници“), Шарлот Гејнсбург („Ден на независност: Нова закана“), Вал Килмер (“Врелина”) и оскаровецот Џеј Кеј Симонс („Ритам на лудилото “) глумат во филмот „Снешко“, застрашувачки трилер на режисерот Томас Алфредсон („Нека влезе вистинскиот “), базиран на светскиот бестселер на Ју Несбе. Кога главниот детектив на елитен криминалистички оддел (Фасбендер) ќе почне да го истражува исчезнувањето на жртвите на првиот снежен ден, ќе биде шокиран од помислата дека недостижниот сериски убиец е повторно активен. Полицаец ќе мора да поврзе со децении стари нерешени случаи со новите брутални, ако сака да го надмудри ова незамисливо зло пред повторно да падне снегот.


На наградното прашање „Кој актер ја глуми улогата на етективот Хери Хол?“ точниот одговор е: Мајкл Фасбендер

На ова прашање, точно одговорија:
- Симона Спасеска
- Игор Толичев
- Алберт Мифтар

Неделна програма 08.03.2018 - 14.03.2018

Кон статијата

Неделна програма 01.03.2018 - 07.03.2018

Кон статијата

Неделна програма 22.02.2018- 28.02.2018

Кон статијата