Доделуваме билети за „Смолфут"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Смолфут"

25.09.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Смолфут“

Јети е убедена дека недостижните суштества познати како "луѓе" навистина постојат.

На наградното прашање „ Кој жанр е Смолфут?“ точниот одговор е: Анимиран, комедија

На ова прашање, точно одговорија:
- Сашо Пирков
- Лепа Груевска
- Станка Смилкова

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата