Доделуваме билети за „Тишината на белиот град“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Тишината на белиот град“

11.11.2020
наградна игра
На наградното прашање „Во кој град се случуваат убиствата?“ точниот одговор е „Викторија“

На ова прашање, точно одговорија:
- Маринела Јакимовска
- Емилија Филипова
- Ристо Ќандовски
- Елена Хаџи - Ефтимова

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот

Подари најдобра забава. Подари филм.

Подарете најдобра забава. Подарете филм. Подарете Cineplexx Gift картичка.

Кон настанот