Доделуваме билети за „Шазам!"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Шазам!"

02.04.2019
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Шазам!“

Сите имаме суперхерој во нас, само потребно е малку магија да го разбудиме суперхеројот. Во случајот на 14-годишниот Били Бетсон, овој суперхерој излегува кога Били ќе се развика ШАЗАМ! на цел глас и се претвора во возрасниот суперхерој Шазам.

На наградното прашање "Зборот кој Били го претвора во суперхерој е: “? точниот одговор е „Шазам“

На ова прашање, точно одговорија:
- Кристина Липанович
- Ана Михајловска
- Никита Порјазовски

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот