Доделуваме билети за „Рокетмен"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Рокетмен"

29.05.2019
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Рокетмен“

Епска музичка фантазија за нецензурираната животна приказна на музичката ѕвезда Елтон Џон. Во главните улоги се Тарон Егертон, Џејми Бел, Ричард Мејден и Брајс Далас Хауард.

На наградното прашање " "Рокетмен" ја раскажува животната приказна на:"? точниот одговор е „Елтон Џон“

На ова прашање, точно одговорија:
- Бисера Срцева
- Мила Стојановска
- Јасмина Добревска

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот