Доделуваме билети за „Робин Худ: Почетоци"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Робин Худ: Почетоци"

27.11.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Робин Худ: Почетоци“

Во новата верзија на Робин Худ се работи за почетоците на познатиот крадец и открива детали како Робин почнал да се бори против законот, за малиот човек. Како млад човек полн со идеали, заминува во крстоносните војни, каде доживува разочарување, но станува искусен војник. По враќањето назад, го онерасположува состојбата на неговата земја, која западнала во корупција, на која ќе мора да се спротивстави. Заедно со неговиот заповедник(Џејми Фокс) креваат бунт против корумпираниот крал. Оваа возбудлива акциона авантура е преполна со експлозии, луди боречки сцени како и безвременски романтични сцени.

На наградното прашање „ Робин Худ крева бунт против: „Корумпираниот крал“

На ова прашање, точно одговорија:
- Љупчо Трајановски
- Драгана Ташева
- Ирена Пејковска

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот