Доделуваме билети за „Предавство“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Предавство“

27.02.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Предавство“!

Кога ќе се здобие со повреда која и ја завршува кариерата, Доминика и нејзината мајка се соочуваат со мрачна и несигурна иднина. Токму зато се наоѓа себеси изманипулирана како нов регрут на Спароу Школата, тајна разознавачка единица која обучува исклучителни млади луѓе како неа, со цел да ги користи нивните тела и умови како оружје. Поминувајќи низ садистичка обука, таа се издига како најопасниот регрут некогаш излезен од Спароу програмата. Доминика мора да се помири со минатото и своите нови способности, нејзиниот живот и сите оние кои и значат се на ризик, вклучувајќи го и ЦИА агентот кој се обидува да ја убеди дека тој е единствената личност на која може да и верува.

На наградното прашање „Како се вика тајнатаединица каде што се приклучува Доминика?“ точниот одговор е: Sparrow.

На ова прашање, точно одговорија:
- Милка Салапура Каникова
- Ерџан Хусеин
- Иван Стефановски

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата