Доделуваме билети за „Играч Број 1“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Играч Број 1“

27.03.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Играч Број 1“!

Филмот го следи младиот бунтовник Вејд Вотс. За да избегне од секојдневните проблеми, Вотс се приклучува во ММО игра наречена "Оаза". Кога богатиот основач на играта умира, тој им го нуди своето богатство на своите играчи како награда во пронаоѓање на велигденски јајца во рамките на „Оазата“. Вејд Вотс го пронаоѓа првиот доказ и ја започнува трката. Тој се впушта во акција, и пет години подоцна се соочува против корпоративните непријатели кои се спремни на сѐ само за да ги добијат парите - и во реалниот свет и во „Оазата“.

На наградното прашање „Како се вика играта во која Вејд се приклучува?“ точниот одговор е: Оаза

На ова прашање, точно одговорија:
- Пепита Гикова
- Лоди Додевска
- Митко Никушевски

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата