Доделуваме билети за „Подивување: Тотален хаос“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Подивување: Тотален хаос“

10.04.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Подивување: Тотален хаос“!

Приматологот Дејвис Окој има цврста, непоколеблива врска со Џорџ, неверојатно интелигентна горила за која се грижи од неговото раѓање. Но, откога еден експеримент ќе тргне во погрешна насока, го преобразува овој нежен мајмун во бесчувствително чудовиште. Како што овие чудовишта пустошат по цела Северна Америка уништувајќи се што им стои на пат, Окој се здружува со еден дискредитиран генетски инженер за да направат противотров со цел да го спаси страшното чудовиште коешто некогаш беше негов пријател.

На наградното прашање „Кој е најдобриот пријател на Дејвис Окој во филмот? “ точниот одговор е: бела горила

На ова прашање, точно одговорија:
- Даниела Караџа
- Бисера Буналевска
- Васко Авукатов

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата