Доделуваме билети за „Рамбо: До последна капка крв"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Рамбо: До последна капка крв"

25.09.2019
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Рамбо: До последна капка крв“

Виетнамскиот ветеран Џон Рамбо (Силвестер Сталоне) преживеал многу потресни работи во својот живот. Сега, живее мирно, едноставно и во изолација. Во најновиот серијал на Рамбо, тој се бори против припадници на мексичкиот картел кои се осмелиле да ја киднапираат ќерка му.

На прашањето точно одговорија:

Петар Станоевски
Јасмина Добревска
Мариана Петровска

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот

Подари најдобра забава. Подари филм.

Подарете најдобра забава. Подарете филм. Подарете Cineplexx Gift картичка.

Кон настанот