Доделуваме билети за „Ралф против интернетот: Разурнувачот Ралф 2"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Ралф против интернетот: Разурнувачот Ралф 2"

09.01.2019
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Ралф против интернетот: Разурнувачот Ралф 2“

Шест години по "Wreck-It Ralph", Ралф и Венелопе, сега пријатели, откриваат Wi-Fi рутер во нивната аркада, што ги води во нова авантура. Овој пат, Венелопа и Ралф го запознаваат величествениот и простран свет на интернетот, непрегледни метрополи полни со веб-сајтови, апликации и социјални мрежи. На задачата да ја зачуваат играта на Венелопа, се поставува прашањето како ќе се снајдат двајцата во овој огромен, нов свет? Гласот на Венелопи е позајмен од Сара Силверман, додека гласот на Ралф го позајми Џон Рајли.

На наградното прашање „По колку години, сега повторно ќе ги видиме Ралф и Венелопе како пријатели“? точниот одговор е „шест“

На ова прашање, точно одговорија:
- Димоски Горан
- Елизабета Очевска
- Јовица Настовски

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот