Доделуваме билети за „Патролни шепи

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Патролни шепи“

02.09.2021

За да учествувате во наградната игра, мора да бидете пријавени.

Рајдер и кученцата се повикани во Град Авантура за да го запрат градоначалникот Хамдингер од претворање на супер организираната метропола во тотален хаос.

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот