Доделуваме билети за „Пеперутка"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Пеперутка"

02.01.2019
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Пеперутка“

Во гламурозниот свет на Париз 1931, крадецот на сефови Хенри "Пеперутка", краде мало богатство дијаманти за локалнот гангстер Кастиљ. Иако не е фатен во кражбата, Пеперутка (надимакот го добил по тетоважата која ја има на прстите) - прави една грешка: скапоценото ланче одлучува наместо да го предаде на својот немилосрден шеф на мафијата, да го предаде на својата девојка Ненет. Кастиљ му се одмаздува на тој начин што го мести за убиство, поради што Пеперутка добива доживотна казна затвор.

На наградното прашање „"Пеперутка" надимакот го добил поради:? точниот одговор е „тетоважата на прстите“

На ова прашање, точно одговорија:
- Даниела Таневска
- Давор Смилевски
- Весна Грујоска

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот