Доделуваме билети за „Мечето Падингтон 2“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Мечето Падингтон 2“

05.12.2017
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Мечето Падингтон 2“!

Мечето Падингтон е среќно сместен со семејството Браун во Виндзор Гарденс каде што станува популарен член на заедницата ширејќи радост насекаде каде што оди. Тој трага по идеалниот роденденски подарок за 100-от роденден на тетка Луси, ја здогледува единствената книга во антикварницата на г-ѓа Грубер и почнува низа чудни работи за да собере пари и да го купи подарокот. Но, кога книгата е украдена, тогаш Падингтон и семејството Браун тргнуваат да го отркијат крадецот.

На наградното прашање „Каков подарок купува падингтон за неговата тетка Луси?“ точниот одговор е: книга

На ова прашање, точно одговорија:
- Ане Станојковска
- Александра Пуловска Јакимовска
- Јована Трошанска

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата