Доделуваме билети за „Оверлорд"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Оверлорд"

06.11.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Оверлорд“

Во предвечерието на денот Д, американската воена сила се наоѓа во село окупирано од германските трупи во северна Франција. За време на нивното распоредување, тие се среќаваат во тајна, подземна лабораторија каде што окупаторите извршуваат потполно луди експерименти врз селаните. Со катастрофални последици ...

На наградното прашање „ Во предвечерието на денот Д, американската воена сила се среќава во ?“ точниот одговор е: лабораторија

На ова прашање, точно одговорија:
- Никола Стојановски
- Анета Николовска
- Амра Мемеди

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата