Доделуваме билети за „Си беше еднаш во Венеција“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Си беше еднаш во Венеција“

25.07.2017
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Си беше еднаш во Венеција“!

Стив Форд (Брус Вилис) е малку познат приватен детектив од Лос Анџелес, чии професионални и лични ставови се судираат откога неговиот миленик Бади е украден од една озогласена банда. Во потрага по неговото куче, тој се вплеткува во серија на луди настани, наддавање со банда, брканица од одмаздољубивите Самоански браќа и од неколку сомнителни карактери. Се вели дека кучето е најдобар пирјател на човекот, па Стив сака да покаже колку далеку човекот ќе оди за да биде повторно со него.

На наградното прашање „Кој познат актер го глуми ликот на Стив Форд во филмот?“, точниот одговор е: Брус Вилис.

На ова прашање, точно одговорија:
- Методија Здравкин
- Берк Дисо
- Елена Петрова

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата