Доделуваме билети за „Луд Божиќ на работа“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Луд Божиќ на работа“

06.12.2016
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Луд Божиќ на работа“!

Кога напнатата сестра, извршен директор, се заканува да го затвори одделот каде што работи нејзиниот брат, тој како менаџер на тој оддел одлучува да направи епска Божиќна забава со цел да го придобие новиот клиент ... Но, забавата излегува од граници.

На прашањето „Џош и Клеј одлучуваат да направат луда забава за...?“, точнот одговор е: Божиќ. На ова прашање точно одговорија:

- Злате Таневски
- Диана Петровска
- Марјан Закев

Неделна програма 08.03.2018 - 14.03.2018

Кон статијата

Неделна програма 01.03.2018 - 07.03.2018

Кон статијата

Неделна програма 22.02.2018- 28.02.2018

Кон статијата