Доделуваме билети за „Осумте на Оушн“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Осумте на Оушн“

12.06.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Осумте на Оушн“!

Деби Оушн собира екипа за обид на невозможна кражба на годишната Мет Гала во Њујорк. Деби, отуѓената сестра на Дени Оушн се обидува да ја изведе најголемата кражба на векот за време на годишната Мет Гала во Њујорк. Нејзиниот прв чекор е да собере совршен тим: Луи, Роуз, Дафне Клугер, Најн Бол, Тами, Амита и Констанс.

На наградното прашање „Каде е планирана да се случи кражбата?“ точниот одговор е: Њујорк

На ова прашање, точно одговорија:
- Александра Кимевска
- Милунка Јеротијевич
- Ајсер Зекир

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата