Доделуваме билети за „Смртоносни машини"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Смртоносни машини"

04.12.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Смртоносни машини“

Познатиот режисер на "Господар прстените" и "Хобит", Питер Џексон се враќа на големото платно овој пат како сценарист, на авторска задача заедно со сопругата Фран Волш и Филип Бојенс. Илјадници години откако катаклизмичните настани ја избришаа нацијата каква што ја знаеме, човештвото се прилагоди на новите услови и разви нов начин на живот. Гигантските мобилни градови сега владеат со земјата во форма на смртоносни машини и господарат со помалите населени места, освојувајќи област по област.

На наградното прашање „ Во кој град се одвива дејствието на филмот:?„ точниот одговор е: „Лондон“

На ова прашање, точно одговорија:
- Стефанија Петровска
- Радица Момироска
- Викторија Неделковска

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот