Доделуваме билети за „Невозможна Мисија: Последици!“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Невозможна Мисија: Последици!"

24.07.2018
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Невозможна Мисија: Последици!“

Во филмот Невозможна Мисија - Последици го затекнуваме Итан Хант (Том Круз) и неговиот тим (Алек Болдвин, Симон Пег, Винг Рејмс), заедно со некои познати сојузници (Ребека Фергусон, Мишел Монаган) во трка со времето, по што мисијата тргнува наопаку..

На наградното прашање „Кој познат глумец ја игра главната улога во Невозможна мисија: Последици“? точниот одговор е: Том Круз

На ова прашање, точно одговорија:
- Габриела Петровска
- Владимир Бошков
- Арбен Кадриу

Семеен пакет

Кон настанот

Нова CINEPLEXX апликација

Преземи ја новата апликација сега!

Кон настанот