Доделуваме билети за „Домот за необични деца на госпоѓа Перегрин“

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Домот за необични деца на госпоѓа Перегрин“

27.09.2016
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Домот за необични деца на госпоѓа Перегрин“!

Приказната го следи шеснаесетгодишниот Џејков чиј живот тече сосема мирно се' до страшната смрт на дедо му која се случила под сомнителни околности.

*Добитниците ќе бидат контактирани на личната емаил адреса. Билетите ќе бидат доделени за четврток (06.10.2016)

На наградното прашање „Кој е режисер на филмот „Домот за необични деца на госпоѓа Перегрин“?“ точниот одговор е: Тим Бартон

На ова прашање, точно одговорија:
- Јована Нешова
- Крстевски Ненад
- Симјановска Сара

Неделна програма 08.03.2018 - 14.03.2018

Кон статијата

Неделна програма 01.03.2018 - 07.03.2018

Кон статијата

Неделна програма 22.02.2018- 28.02.2018

Кон статијата