Доделуваме билети за „Луѓе во црно: Интернационала"

Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Луѓе во црно: Интернационала"

12.06.2019
наградна игра
Одговори точно на прашањето, победи и добиј билети за „Луѓе во црно: Интернационала“

"Луѓе во црно" отсекогаш ја штителе Земјата од ѓубрето на универзумот со свои агенти во секој поголем град во светот. Во оваа нова авантура тие се соочуваат со најголемата закана до сега: крт во нивната организација.

На наградното прашање „Кое продолжение од серијалот филмови за агентите “во црно“ е "Луѓе во црно: Интернационала" “? точниот одговор е „четврто“

На ова прашање, точно одговорија:
- Марија Стојановиќ
- Леонора Ташкоска
- Јелица Атанасова

Неделна програма 24.05.2018- 30.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 17.05.2018- 23.05.2018

Кон статијата

Неделна програма 05.04.2018- 11.04.2018

Кон статијата